Vi öppnar cykeluthyrningen under hösten 2021
Cykeluthyrning i Jönköping 

Vill du hyra cykel i Jönköping? Här bokar du enkelt cyklar till era utflykter vid vackra Vättern som är Sveriges näst största sjö. Upptäck Jönköping, Huskvarna, Tabergsdalen med imponerande Tabergstoppen. Från Jönköping kan du cykla hela vägen till Gränna, sommarstaden som är känd för sina polkagrisar och sin charm.

Hyr cyklar i Jönköping - Smålands vackra Vätternstad

Längs Vätterns långa strand sträcker sig kilometer efter kilometer av cykelväg. Du kan ta dig bland annat till Bankeryd väster om Jönköping, och Huskvarna och väster om Jönköping, via cykelvägen som bjuder på storslagna vyer över Vättern. Utflykterna behöver naturligtivs inte ta slut där. Ni kan cykla ända till Gränna för en härlig dag bland polkagrisar, små butiker och restauranger och fik i hög klass. Vill man dela upp cyklingen i flera etapper finns det gott om möjligheter för övernattning i form av hotell eller bed and breakfast. 

Cykla till Tabergsdalen och upptäck Tabergstoppen

Jönköping med omnejd sjuder av cykelrundor och sevärdheter att utforska. Söderut från Jönköping kan ni cykla till Tabergsdalen, och ta en tur upp på Tabergstoppen där det bland annat finns restaurang och minigolf. Härliga landsvägar, cykelbanor, grusstigar och skogsvägar, här finns cykelrundor som passar alla. Tabergsdalen omfattar flera olika orter, här finns flera sjöar att stanna till vid och bra vägar att utforska på cykel så länge man vill.

Picknick, sol och bad vid Vätterstranden

En populär destination för de som vill hyra cykel i Jönköping är naturligtvis Vätterstranden. Här finns långa sträckor med sandstrand, gräsytor, volleybollplaner och fina picknickmöjligheter. Cykla längs Vätterstranden och missa inte solnedgången!

Sjöar, shopping och friluftsäventyr

Förutom Vättern finns bland annat Rocksjön och Munksjön, belägna mitt i centrala Jönköping. Passa på att utforska runt alla sjöar med era hyrcyklar, eller stanna till i centrum för shopping, god mat och dryck eller fika. Jönköping är Smålands residensstad och Sveriges tionde största stad, så här kan ni uppleva stadens puls blandat med den lättillgängliga och varierande naturen runt omkring. För Jönköping och Huskvarna är nämligen omgivna av mycket friluftsliv, allt från kanotuthyrning till klättring och mountainbikestigar.

Hyra cykel i Jönköping via rentbike.se

Cykeluthyrningen hittar du här på rentbike.se. Boka era hyrcyklar snabbt och tryggt idag för att säkra cykelsemestern i Jönköping.

 

Hyra cykel Jönköping
Bokning av cykelhyra sker online.

Öppetider

Adress

 

Cykelleder
Cykla till Tabergsdalen (30 km)

Kontakt
Ni kan ringa/chatta/maila oss mellan 08:00 till 20:00 varje dag.

Kontaktinformation
info@rentbike.se
+46 73- 55 36 158

Cykeluthyrning i Jönköping city

Cykla i Jönköping

Jönköping cykeluthyrning i centrum

Hyr en cykel i Jönköping

Cykling i vackra Jönköping