Hyr en cykel från  en av våra

Destinationer

Hos oss kan du hyra cykel på olika destinationer i södra Sverige. Vi finns på platser som har närhet till natur, kultur och cykelleder. Läs mer om våra destinationer och hyr cykel från den plats du vill upptäcka. Här finns allt från elcyklar, mountainbikes, barncyklar till traditionella damcyklar.

Rekommenderade

Cykelleder

Våra destinationer ligger i nära anknytning till olika cykelleder. Längst de olika lederna finner ni mysiga cafeer, omväxlade naturupplevelse till fina badplatser. De flesta av de utvalda cykellerna är bra utmärkta och erbjuder information och illustraion om många platser ni besöker. Cykelkarta finns oftast gratis att få hos destinatioerna.
.

 

Cykelpaket

 VI ÄLSkAR att CYKLa. Gör DU ?

 VårA Tjänster

Vi hyr ut cyklar, elcyklar och mountainbikes i Växjö.

Cykeluthyrning

Vi erbjuder cykeluthyrning på flera platser i södra Sverige. I vårt sortiment finner ni vanliga tradionella damcyklar, mountainbikes, elcyklar, barncyklar, trailers ec.

 

Läs mer

Vi kan transportera upp till 12 cyklar på vårt cykelsläp. Perfekt om du vill cyklar delar av sydostleden eller Åsnen runt.

Transport av cyklar

Vill ni ha leverans eller hämtning av cyklar till en specifik plats så löser vi detta. Vi har möjlighet att transportera upp till 12 cyklar /gång. Kontakta oss för mer info och offert.

 

Läs mer

Vi kan laga punkteringar, utföra cykelreperationer och cykelservice i Växjö. VI har även en mobil cykelservice.

Cykelservice

I Växjö erbjuder vi cykelservice och olika typer av reparationer. Under tiden vi servar din cykel får du låna en cykel gratis. Vi har även mobilcykelservice vilket innebär att vi kommer ut till privatpersoner eller företag och servar era cyklar.

Läs mer