Cykeluthyrning på Getnö Gård, Åsnen

Hyr din cykel på Getnö Gård och upptäck Åsnens nationalpark. Vi erbjuder olika typer av cyklar för hela familjen. Välj bland elcyklar, mountainbikes, vanliga cyklar och barncyklar. Hittar du inte den cykeln du är ute efter kontakta oss.

Ett trevligt tips på cykelled är "Åsnen runt" på ca 14mil. Leden är skyltad och tar dig runt sjön Åsnen. Stora delar av sträckan är bilfri och bra skyltad. Tips är att stanna till vid är Trollberget, en av nationalparkens huvudingångar. Det går såklart också alldeles utmärkt att cyklar delar av leden.

Cykla från A till B

Det finns möjlighet att hyra cykel från ett ställe och lämna tillbaka på ett annat. Möjlighet finns också att hyra cyklar i Växjö och lämna dessa på en av våra utlämningsställen i Åsnen. Vid cykelhyra ingår det en enklare karta över Åsnen. Vill du ha din cykel levererad till en specifik plats eller hjälp med bagatransport? Kontakta oss så ska vi försöka hjälpa dig.

Boka online

Se tillgängliga cyklar direkt och boka enkelt online. Under högsäsong rekomenderar vi att boka cyklar i god tid. All cykeluthyrning bokas online.

Tips och inspiration

"ÅSNEN Natur och nationalpark" är en inspirerande naturguidebok som presenterar områdets intressantaste besöksmål genom text, kartor och bilder. Fauna och flora behandlas utförlig och detaljerat.Köp boken här.

 

Hyra cykel Getnö Gård, Åsnen
Bokning av cykelhyra sker online. 

Öppetider
Måndag - söndag: 10:00 – 19:00

Det är möjligt att hämta och returnera cykeln utanför våra öppettider, ange detta i ordermeddelandet innan du skickar in din bokning.

Utkörning av cyklar
Möjlighet finns att få cyklar levererade till önskad plats.

Adress
Getnö Gård, 362 96 Ryd

Cykelleder
Åsnen runt (140 km)

Kontakt
Ni kan ringa/chatta/maila oss mellan 08:00 till 20:00 varje dag.

Kontaktinformation
info@rentbike.se
+46 10 15 19 340

Hyr cykel på Getnö gård och cykla i Åsnens nationalpark.

Upptäck Åsnen nationalpark på cykel.

Cykla i Åsnen nationalpark, hyr cykel på Getnö gård.

Getnö gård erbjuder cykeluthyrning i Åsnen nationalpark.

Cykla Åsnen runt med utgångspunkt från Getnö gård. Hyr cyklar online!