Cykeluthyrning Trelleborg

Vi erbjuder uthyrning av cyklar i Trelleborg. Vi har ett stort utbud av hyrcyklar. Se tillgängliga cyklar direkt och säkra din cykel idag.

Hyr en cykel i Trelleborg

Allra längst söderut i Sverige finns Trelleborg, något av en dold pärla och en av Skånes äldsta städer med intressant historia. Trelleborg är döpt efter en ringborg från vikingatiden, en så kallad trelleborg. Borgen är den enda ringborgen från vikingatiden i Sverige. På sommaren kan du se teater i den. Inne i Trelleborgs stad finns shopping, kultur, vackra områden och aktiviteter för barn och vuxna. Hyr du cykel i Trelleborg kan du cykla längs den långa skånska kusten, och du har väldigt nära till Sveriges sydligaste udde Smygehuk.

Cykeluthyrning i Trelleborg

Vi har smidig och pålitlig cykeluthyrning i Trelleborg och vackra Skåne! Upptäck fina småbåtshamnar, långa sandstränder och härliga aktiviteter. Semester i Trelleborg har många fördelar. Du kan utforska stadens mysiga gator och torg, såväl som varierande naturområden och den skånska kusten med dess stränder.

Redo för en härlig cykelsemester i Skåne?

Boka era cyklar i Trelleborg och upptäck stadens historiska byggnader vid Gamla torg, se den fantastiska utsikten från vattentornet och cykla längs med kusten. Visste du att Trelleborgs hamn är Sveriges näst största? Det finns gott om cykelvägar både i hela staden och många mil utanför, ut i det vackra skånska landskapet.

Upptäck Trelleborgs historia från vikingatiden på cykel

Vikingaborgen i Trelleborg har gett staden dess namn. Trelleborgen är en av stadens bästa sevärdheter, så missa inte den! Det är en rekonstruktion av rester av en borg från vikingatiden som hittats vid utgrävningar under 1980-talet. Vikingaborgen tros ha upprättats av Harald Blåtand, som var kung i Danmark och Skåne. En annan historisk sevärdhet är Fru Alstads kyrka från 1400-talet, en av Trelleborgs äldsta byggnader. Inne på Trelleborgs museum kan du utforska allt om vikingatiden och se på skallar och skelett från vikingar.

Cykla till badstränderna i Trelleborg

Hyr en cykel i Trelleborg och utforska den långa kusten. Här finns många badplatser och härliga sandstränder. Stanna till med cyklarna vid en av de mest populära badplatserna i Trelleborg: Skateholm, Böste, Anderslövs friluftsbad, Dalabadet, Pärlan eller Nybostrand.

Hyr cykel och upptäck Sydkustleden

Cykla på Sydkustleden med era hyrcyklar, en garanterat upplevelserik utflykt i Skåne. Sydkustleden har totalt sex etapper och 260 kilometers cykelled. Sola på stränder, upplev vacker natur, och ät och drick gott på lokala kaféer och restauranger. Sydkustleden sträcker sig från Simrishamn till Helsingborg, via Ystad, Trelleborg, Skanör, Falsterbo, Malmö och Landskrona. Mellan Trelleborg och Ystad finns asfalterad cykelbana till största delen, där ni cyklar längs den skånska sydkusten. Det finns möjlighet till flera stopp vid härliga sandstränder och i kustsamhällen.!

Cykla från Trelleborg till Skanör

Skanör kan ses som Sveriges ”riviera”. Cykla i drygt två mil från Trelleborg så är du framme i Skanör, med dess kritvita sandstrand runt Näset. Skanörs hamn erbjuder delikatesser i form av fisk från lokala rökerier. Ni kan också besöka badhytten eller gästgiveriet, och vandra runt för att se på de vackra husen och utsikten.

Tips på besöksmål mellan Trelleborg och Skanör:

Gamla fiskeläget Kämpinge och Kämpinge strand. Här finns en kilometerlång sandstranden med ett storslaget sanddynslandskap och doftande tallskog. Mellan skogen och stranden finns hundratals badhytter som kännetecknar området runt Näset. I Kämpinge fiskeläge finns också Bärnstensmuseet.

Fågelskådning i Falsterbo, en av norra Europas främsta fågelskådarplatser. Området är internationellt känt som flyttfågellokal, vilket betyder att många av Nordeuropas flyttfåglar använder det som startplats inför sin resa söderut. Rovfågelsträckan i Skanörs Ljung är en klassisk plats för att se rovfåglar.

Skanörs Hamn, ett måste att besöka med badvänlig strand och mysigt samhälle med restauranger och kaféer.

Ta hyrcyklarna till Albäcksskogen

Cykla till Albäcksskogen i Trelleborg för att uppleva fågelsång och vackra miljöer. I naturområdet finns rikt fågelliv, gamla träd med namnskyltar och rastplatser, bord och bänkar där ni kan grilla och ha picknick. Barnen älskar att leka i Ronjaborgen och på äventyrslekplatsen. Det finns fågeltorn för den som är intresserad av att se arter som näktergal, sothöns, stare och häger, så ta gärna med en kikare.

Cykla till Smygehuk, Sveriges sydligaste udde

Cykla på utflykt till Smygehuk, Sveriges sydligaste plats belägen öster om Trelleborg. Naturen och de vackra steniga stränderna vid udden gör Smygehuk till ett perfekt utflyktsmål. Fyren i Smygehuk är en av Trelleborgs mest kända sevärdheter. Här kan du uppleva olika aktiviteter, musik, konst och kultur, eller njuta av solnedgången i stillhet. Över 300.000 personer besöker Smygehuk varje år. ”Utkiken” kallas utsiktsplattformen på Smygehuk, längre söderut i Sverige kommer du inte. Öster om udden ligger Smygehamn. Här finns kafé, glasskiosk, fiskrökeri och butiker. Den kalkrika marken präglar naturen och djurlivet runt Smygehuk. Här finns grodor, salamander, och den mycket hotade strandpaddan. Vid hamnen finns konstverket Famntaget. Det sägs att skådespelerskan Uma Thurmans mormor stod modell för det.

Boka era cyklar via Rentbike.se

Säkra cykelsemestern i vackra Skåne och Trelleborg redan i dag genom att boka era cyklar på rentbike.se. Välkommen att hyra din cykel i cykelstaden Trelleborg.

Hyra cykel Trelleborg
Bokning av cykelhyra sker online. 

Öppetider
Måndag - fredag: 10:00 – 18:00
Lördag: 10:00 – 14:00

Adress:
Hedvägen 123, 231 66 Trelleborg

Cykelleder
Cykelkarta Trelleborg & Smygehamn

Kontakt
Ni kan ringa/chatta/maila oss mellan 08:00 till 20:00 varje dag.

Kontaktinformation
info@rentbike.se
+46 10 15 19 340

Hyra cykel i Trelleborg.

Upptäck Trelleborg på Cykel.

Cykeluthyrning i Trelleborg.

Trelleborg cykeluthyrning i Trelleborg centrum.

Cykla i Trelleborg och närliggande natur med hyrcykel.