Visby cykeluthyrning, hamnen

Kommer ni med båten och vill hyra en cykel så hittar ni cykeluthyrningen precis utanför färjeterminalen i Visby. Boka cykeln online så står den redo när ni anländer och ni är säkra på att det finns lediga cyklar. Här kan ni hämta cykeln när ni kommer och lämna den innan ni åker. Möjlighet finns även att lämna cykeln i vår andra anläggning som finns i centrum (Visby cykeluthyrning). 

Vi är en av Gotlands största cykeluthyrare och erbjuder ett stort sortiment av cyklar. Välj bland tradionella damcyklar, hydbridcyklar, elcyklar, lådcyklar, tandemcyklar, barncyklar m.m

Vid utlämning av cykeln får ni personlig service och vi kommer gärna med tips på fina cykelrundor.

Om ni väljer cykla gotlandsleden eller delar av den kommer ni cykla förbi caféer, gårdsbutiker, lammhagar, raukområden och sandstränder. Här kommer några tips på trevliga utflyktsmål på Gotland.

Lummelundagrottan som ligger 13 km norr om Visby som är underjordisk lång och smal flodbädd i kalkberget. Totalt har grottan en gånglängd på fyra kilometer, vilket gör den till Sveriges näst längsta grotta. Temperaturen i grottan pendlar mellan 8-12 plusgrader och håller denna temperatur året runt.

Almedalen är kanske mest känt som Almedalsveckan på Gotland. Almedalen är en parkanläggning i centrala Visby, som under medeltiden användes som den gamla hamnen. Här finns kruttornet, ringmurens äldsta torn, där invigningen av Medeltidsveckan sker varje år. 

På Gotland finner ni flera naturreservat med raukar, både i norr och söder. Jungfrun naturreservat är en av de mest turistvänliga platserna. Här finns även ett riktligt fågelliv.

Är ni sugna på lite beach club eller nightclub efter cykelturen så är Kallis en av platserna att besöka.

Välkommen til cykeldestinationen Gotland!

 

Hyra cykel
Bokning av cykelhyra sker online. 

Möjlighet till utkörning av cyklar finns och kostar 100kr/cykel inom 1 mils radie från Visby.

Kontakt
Ni kan ringa/chatta/maila oss mellan 8:00 till 20:00 varje dag.

Utlämning sker 
Visby hyrcykel hamnen
Färjeleden 3A
Österväg 1
621 45 Visby

Återlämning
Möjlighet finns att lämna cykeln på dessa platser

Visby hyrcykel (hamnen)
Visby hyrcykel (centrum)
 

Finns möjlighet att lämna tillbaka cykeln efter stängning.

Cykelleder
Gotlandsleden, 500km

Kontaktinformation
info@rentbike.se
+46 73- 55 36 158

Foto: www.gotland.com

Foto: www.gotland.com