Cykeluthyrning Skanör-Falsterbo

Skanör med Falsterbo är kanske ett av Skånes vackraste områden att hyra cykel i. Platsen är belägen i Velline kommun och består av tvillingorterna Falsterbo och Skanör som vuxit samman med tiden. Skanör-Falsterbo ligger på Sveriges sydvästligaste udde, Falsterbonäset, cirka 3 mil från Malmö.  

Ett paradis för cyklister, hästintresserade och golfare

Skanör och Falsterbo är något av ett paradis, känt för sina fina stränder, avkopplande atmosfär och härliga natur med både tallskogar och hav. Naturen gör också att det finns ett rikt fågelliv. De flacka områdena och imponerande vyerna gör att cyklingen här är något alldeles extra. 

På sommaren kommer hästintresserade från när och fjärran för att titta på Falsterbo Horse Show. Skanör-Falsterbo är dessutom ett centrum för golf, med tre golfbanor på hög nivå inom några kilometers avstånd från varandra. 

Populära semestermålet Skåne 

Cykelsemester i Skåne är något som lockar många. Här finns cykelvägar och upplevelser som passar alla. Familjer och par som vill hyra cyklar och få roliga minnen tillsammans längs havet, eller kompisgänget som söker äventyr, oavsett vad man är ute efter finns det alla möjligheter till en härlig semester på cykel i Skanör-Falsterbo.

Hyra cykel till Sydkustleden i Skanör och Falsterbo

Sydkustleden tar dig som cyklar hela vägen från Helsingborg till Simrishamn. Den nationella cykelleden är fri från bilar och har tätt mellan upplevelserna, hela tiden med havet intill leden. Från Skanör med Falsterbo kan du cykla mot Malmö eller mot Trelleborg.

Skanör - Trelleborg bjuder på 27 kilometers på platt underlag på Sydkustleden. Du cyklar förbi naturreservat och bland annat det gamla fiskeläget Kämpinge med det omtyckta Kämpinge strandbad, och Höllviken.

Skanör - Malmö är en lite längre sträcka på drygt 5 mil. På Sydkustleden passerar du Vellinge där det går att pausa på en restaurang eller ett fik, sedan finns även gårdsbutiker med lokala råvaror och många gårdar innan storstaden närmar sig. Malmö har förstås mycket att bjuda på, till exempel Slottsträdgården och Nordens största kallbadhus Ribersborg.  

Hyr cykel i Skanör / Falsterbo (Näset) online

Vill du hyra cykel i Skanör-Falsterbo? Cykeluthyrning online på RentBike.se är både tryggt och smidigt - boka idag och börja planera för en härlig utflykt i sydligaste Skåne. 

Hyra cykel Skanör-Falsterbo (näset)
Bokning av cykelhyra sker online. 

Öppetider
Måndag - söndag: 09:00 – 20:00

Det är möjligt att lämna tillbaka cykeln utanför våra öppettider, ange detta i ordermeddelandet innan du skickar in din bokning.

Adress
Västergatan 52
239 30 Skanör

Cykelleder
Sydkustleden

Kontakt
Ni kan ringa/chatta/maila oss mellan 09:00 till 18:00 varje dag.

Kontaktinformation
info@rentbike.se
+46 10 15 19 340

Hyra cykel i Skanör-Falsterbo.

Cykla i Skanör-Falsterbo, hyra en cykel.

Upptäck Skanör-Falsterbo på en cykel.

Hyr en cykel i Skanör-Falsterbo.

Hyr en cykel och cykla längs stränderna i Skanör-Falsterbo.