Hyra cykel i Byxelkroks hamn

I Byxelkrok kan du hyra cykel på Öland och uppleva den vackra naturen från sadeln. Öland är som gjort för cykling med sitt platta landskap och med cykel kan du upptäcka nya smultronställen som inte är möjliga med bil.

Ölandsleden går genom hela ön och är en 40 mil lång skyltad cykelled från Norr till Syd. Från leden kan man enkelt göra avstickare på tvären för att för att uppleva hela utbudet av Ölands natur, sevärdheter och aktiviteter. 

På norra Öland slingrar sig cykelvägarna längs med kusten och in genom vackra naturreservat. Från Byxelkrok kan du cykla vid Neptuni åkrarna, Lunnebodarna och Långa Erik. Ta ett stopp och vandra genom krokiga trollskogen eller varför inte ett dopp vid populära Böda Sand. I Byxelkroks hamn kan du strosa runt bland de gamla sjöbodarna och shoppa. I hamnen finns också ett bra utbud av restauranger och glassbarer med utsikt över hamnen där båtarna lägger till.

För att se mer information om alla Ölands cykelleder besök Ölands turistbyrå om cykling på Öland.

Byxelkroks cykeluthyrning på Norra Öland erbjuder uthyrning av vanliga cyklar, elcyklar, cykelvagnar, barnsadlar m.m. 

OBS! All hyra av cykel sker online. 
 

All cykeluthyrning sker online

Måndag - söndag: 09:00 – 18:00

Ring oss mellan 8:00 till 20.00 varje dag.

Det är möjligt att hämta och returnera cykeln utanför våra öppettider, ange detta i ordermeddelandet innan du skickar in din bokning.

Adress:
Hamnen i Byxelkrok, Öland

Cykelleder
Ölandsleden

 

Mat och dryck
Cafér och restauranger

Kontaktinformation
info@rentbike.se
+46 73- 55 36 158