Cykeluthyrning i Stockholm city

Antalet cyklister i Stockholm blir allt fler. Inte konstigt, med tanke på hur cykelvänlig staden är samtidigt som det snabbt går att växla mellan storstadspuls och lugn natur. Cykelnätet i Stockholms stad består av runt 114 mil cykelbanor och cykelfält! 

Utforska Stockholms stad på hyrcykel 

Sveriges huvudstad är en perfekt stad att cykla i. Du tar dig fram snabbare än till fots vilket gör att du kan utforska stora delar av staden från cykelsadeln. Njut av utsiken över något av alla vatten, som Riddarfjärden eller Årstaviken, cykla till Hagaparken, Humlegården eller någon av de många andra parkerna i Stockholm för en picknick. Med ett stort utbud av shopping, mysiga restauranger och caféer, sevärdheter och kultur finns alla möjligheter till ett härligt cykeläventyr - samtidigt som skärgården och naturen alltid är nära.

Cykelturer i centrala Stockholm, city:

• Riddarfjärden runt - cykla på cykelvägar längs Norr- och Södermälarstrand, bland annat med utsikt över Kungliga slottet.

• Skogskyrkogården är fullt av vacker natur och har flera caféer. Cykla till exempel från Skanstull, via Slakthusområdet, för att komma hit. 

• Djurgården och Blockhusudden. Cykla ut mot Waldemarsudde och vidare till Blockhusudden på Djurgården. Skansen och flera andra aktiviteter finns längs vägen. 

Cykla i naturen runt Stockholm 

Vill du komma bort från stadspulsen finns många härliga cykelrundor och destinationer att välja på. Från centrala Stockholm går det överraskande fort att ta sig ut i naturen. Här är några tips på naturnära utflyktsmål att cykla till runt Stockholm: 

• Hellasgården har härlig sjö och natur. På vägen dit cyklar ni även förbi Hammarby sjöstad, Sickla sluss, Sicklasjön som övergår i Järla sjö, samt Kärrtorpsbadet.

• Hagaparken är en stor lummig park, bara cirka en mil från Gärdet i Stockholm. Här finns generösa gröna ytor och badplats med utsikt över skärgården, och aktiviteter som Fjärilshuset. 

• Vinterviken har härliga klippor som passar perfekt för bad, picknick och utsikt över solnedgången. 

• Nyckelvikens naturreservat på Sicklaön är ett paradis i centrala Nacka. Området har välskötta cykelvägar och är fyllt av fin natur som raviner, dungar med ädellövskog och ängar. Här finns klippor och mindre sandstränder, och en visningsträdgård med anor från 1700-talet. 

Hyra cykel i Stockholm city - boka online idag

Vill du hyra cykel i Stockholm? Du bokar snabbt och tryggt hyrcykel på Rentbike.se. 

 

 

Hyra cykel Stockholm City
Bokning av cykelhyra sker online. 

Öppetider
Måndag - Sön: 09:00 -17:00

Adress:
Kungsbro strand 21
112 26 Stockholm 

Kontakt
Ni kan ringa/chatta/maila oss mellan 10:00 till 18:00 varje dag.

Kontaktinformation
info@rentbike.se
+46 10 15 19 340

Cykla i Stockholm runt.

Upptäck Stockholm på cykel.

Cykeluthrning i centrala Stockholm.

Cykla i Djurgården Stockholm.

Hyra cykel i Stockholm City.