Hyr Cykel i Båstad / Torekov / Laholm

Upptäck Båstad och Bjärehalvön från en cykelsadel. Njut av närheten till havet, skogen och de vackra odlingsfälten. Här finns något för alla oavsett om du är proffs eller "livsnjutare". Hit kommer många träningscyklister och lägger sitt träningsläger pga av det varierande och vackra landskapet.

Vi erbjuder cykeluthyrning till dig, vare sig du är proffs eller motionär. Välj mellan traditionell damcykel, landsvägscykel, barncykel, elcykel eller landsvägscykel. Möjlighet finns att hyra cykel från 1dag upp till 2 veckor.

Utkörning av hyrcyklar
Vi erbjuder även utkörning / hämtning av hyrcyklar i Båstad (Laholm) till valfri plats inom 1 mils radie från Båstad-city. Ange önskad plats och tid i bokningen så kommer vi ut till dig med cykeln.
Utkörnig kostar 100kr/cykel.

Cykelservice
Är du i behov av cykelservice på Bjärehalvön? Boka din cykelservice direkt här.

Downhill i Vallåsen
Ska ni cykla downhill så rekommenderar vi Vallåsens Bikepark som ligger mellan Halland och Skåne. Här finns sittlift med 10st leder nerför. De erbjuder hyra av både utrustning och cyklar.

Hoppas vi ses!

 

Bokning av cykelhyra sker online. 

Hyra cykel
Bokning av cykelhyra sker online. 

Just nu erbjuder vi endast utkörning och hämtning av cyklar till en kostnad av 100kr/cykel inom 10km radie från Båstad-city.

Utlämning
Ange i bokningen när ni vill ha cykeln utkörd. 

Adress
Endast utkörning gäller. Ange er adress under meddelande. 

Cykelleder
Kattegattleden

Fler cykelleder hittar ni här.

Kontakt
Ni kan ringa/chatta/maila oss mellan 08:00 till 20:00 varje dag.

Kontaktinformation
info@rentbike.se
+46 73- 55 36 158