Hyr cykel i Båstad/Torekov

Upptäck Båstad och Bjärehalvön från en cykelsadel. Njut av närheten till havet, skogen och de vackra odlingsfälten. Här finns något för alla oavsett om du är proffs eller "livsnjutare". Hit kommer många träningscyklister och lägger sitt träningsläger pga av det varierande och vackra landskapet.
 

Vi erbjuder cykeluthyrning till dig, vare sig du är proffs eller motionär. Välj mellan traditionell damcykel, landsvägscykel, barncykel, elcykel eller mountainbike. Möjlighet finns att hyra cykel från 1 dag upp till 2 veckor. Under tennisveckan rekomenderar vi att boka i god tid då cyklarna brukar ta slut denna veckan.
 

Vi levererar cyklen till dig!
Efter att ni valt cykel i kundvagnen så anger ni tid & plats dit ni vill ha cykeln. Vi erbjuder utkörning & hämtning av hyrcyklar på hela Bjärehalvön. Vi levererar även cyklar till Halmstad, Ängelholm, Laholm och Torekov. Ange önskad plats och tid i bokningen så kommer vi ut till dig med cykeln.

Prislista leverans & hämtning från Båstad
10km - 100kr/cykel. (Torekov,Båstad)
20km - 200kr/cykel (Laholm)
30km - 300kr/cykel (Halmstad;Ängelholm) 
 

Cykelservice
Är du i behov av cykelservice på Bjärehalvön? Boka din cykelservice direkt här.

Har ni några anda frågor eller dylikt, tveka inte på att höra av er till oss. Vi är tillgängliga varje dag under hela vår och sommaren.

 

 

Bokning av cykelhyra sker online. 

Hyra cykel
Bokning av cykelhyra sker online. 

Vi levererar & hämtar cykeln på önskad plats.Ange er adress & tid i bokningen.

Cykelleder
Kattegattleden

Fler cykelleder hittar ni här.

Kontakt
Ni kan ringa/chatta/maila oss mellan 09:00 till 18:00 varje dag.

Kontaktinformation
info@rentbike.se
+46 10 15 19 340