Cykeluthyrning i Lund

Med en hyrcykel i Lund är du rustad för ett härligt äventyr. Upptäck en av Sveriges äldsta städer, det skånska landskapet som omringar den, och närheten till havet. Rentbike.se hjälper dig få en smidig cykeluthyrning i Lund. All cykeluthyrning bokas online. Utlämning sker vid  First Hotel Planetstaden.

Cykelturer med hyrcykel runt Lund

Det finns många bra cykelrundor och cykelvägar, både i Lund och runtomkring staden. Se det skånska landskapet på det bästa sättet, nämligen från cykelsadeln. Det finns skyltade cykelrundor såväl som härliga landsvägar med lite trafik. Till exempel finns det cykelbana att följa från Lund till Malmö. 

Hyr cykel och besök Lomma Strand

I härliga Lomma vid havet kan man bada, njuta av sandstränder, och äta gott i småbåtshamnen. Från Lomma är det nära till Alnarp, där det finns många fina byggnader, ett slott från 1800-talet och inte minst Alnarpsparken, en av de artrikaste parkerna i Sverige. 

Upptäck det vackra Skåne

Skånes varierande natur, flacka landskap och möjligheter till cykelrundor gör det till ett förstaval för många cyklister, både livsnjutare som vill cykla en lugn tur på semestern och för cyklister som föredrar mer fart. På sommaren lockar vita sandstränder med långgrunt vatten, bokskogar och gula rapsfält, såväl som ett stort utbud av sevärdheter, restauranger, kaféer och härlig arkitektur. 

Sevärdheter i Lund med hyrcykel

Många efterfrågar cykeluthyrning i Lund, och det är inte konstigt med tanke på hur mycket staden har att erbjuda. Här finns naturen även inne i staden, i form av Botaniska Trädgården i Lund, Lundagård Park och Stadsparken. Andra populära destionationer är det imponerande Universitetshuset, kända Lunds Domkyrka, och Klosterkyrkan. Det finns barer, restauranger, kaféer, shopping och aktiviteter som passar alla inne i Lund, med mysiga gator och gränder. På sommaren anordnas loppmarknad på Södra Esplanaden varje lördag. 

Tips på cykelturer runt Lund

Här är några tips på fler cykeldestinationer som går att nå från Lund: 

• Skrylle - 26 km från Lund, Skrylleskogen med ett stort naturområde, här finns bland annat Naturum och restaurang

• Löddeköpinge - 36 km från Lund, här finns havet, Borgeby Slott, temaparken Vikingatider och väderkvarnen Högsmölla. 

• Flyinge - 29 km från Lund, hästälskarnas paradis. Flyinge kungsgård har varit stuteri sedan 1600-talet och erbjuder guidade turer.

• Billebjär - 20 km från Lund, beläget högt över resten av landskapet med utsikt över Lundaslätten. Här finns ett övergivet stenbrott, lövskog och betande djur.

Cykeluthyrning i Lund

Säkra cykelutflykten i Lund - hyr era cyklar enkelt och tryggt via rentbike.se idag. 

 

Hyra cykel Lund
Bokning av cykelhyra sker online. 

Öppetider
Måndag - söndag: 09:00 – 19:00
Det är möjligt att hämta och returnera cykeln utanför våra öppettider, ange detta i ordermeddelandet innan du skickar in din bokning.

Adress
Utlämning av cyklar sker vid:
First Hotel Planetstaden
Dalbyvägen 38, 224 60 Lund
 

Cykelleder
Karta över cykelvägar i Skåne
Lund - Lomma (11 km)

Kontakt
Ni kan kontakta oss mellan 09:00 till 18:00 varje dag.

Kontaktinformation
info@rentbike.se
+46 10 15 19 340