Välkommen till RENTBIKE

Vi erbjuder cykeluthyrning på flera platser i Sverige. Välj geografiskt plats där du önskar hyra cykel och se vilka cyklar som finns tillgängliga just på den platsen.
Utbudet av cyklar varierar beroende på vald destination. Sverige är känd för sin fantastiska natur och oftast är det just i naturen som man vill cykla. Därför vill vi finnas på platser som har närhet till natur, kultur och cykelleder. 

 

Här kan du hyra cykel

Växjö -  CITY

Abrahams camp

Abrahams Camp ligger vid sjön Kalven som ansluter till sjön Kinnen. Detta är platsen du vill besöka om du vill ha lugn och ro. I anslutning till platsen erbjuds vackra cyklingslingor i den närliggande naturen. Du kan även hitta sjöar nära campingen som erbjuder bra fiske för gös, gädda och abborre. I skogen kan du plocka svamp och bär, och om du har tur även få se olika vilda djur.

 

Blidingsholms Gård

I en unik historisk och kulturell miljö med anor från 1300-talet. Sjön Åsnen och dess natur är så speciell att hela området är Sveriges nyaste nationalpark. Blidingsholms Gård är en modern hotell- & konferensanläggning, men med den genuina atmosfären från förr. 

Blidingsholms går där en perfekt startspunkt för att hyra cyklar till Sydostleden och Åsnens nationalpark. 

Besök Blidingsholms gårds hemsida

 

Båstad cykeluthyrning

 

Evedals camping - Växjö

 

Getnö gård

Getnö Gård är ett privat naturvårdsområde på 15 km², med en egen Ö-grupp beläget mitt i vackra sjön Åsnen. Här kan du hyra din cykel från oss och uppleva den närliggande naturen. Getnö Gård är omgivet av fågelskyddsområden, naturreservat och en kommande nationalpark; Åsnens västra Ö-värld. Ett verkligt naturparadis för den som vill uppleva vildmarken, ett eldorado för sportfiskare, kanotister, fågelskådare och naturälskare.

Besök Getnö gårds hemsida

 

Helsingborgs cykeluthyrning

 

Huseby bruk

 

Järnavik

 

Kalmars cykeluthyrning

 

Kastebergs Gård - Ljungby

 

Korrö - Tingsryd

Korrö hantverksby ligger vackert beläget utmed Ronnebyån i Småland, Tingsryds kommun. Många är de besökare som varje år tar sig hit för att njuta av god mat i fantastisk miljö. Här finns hotell, vandrarhem, konferenslokaler, café och en mycket uppskattad restaurang alldeles intill Ronnebyåns porlande vatten. På Korrö kan du hyra elcyklar, mtb och vanliga cyklar. Vårt tips blir att cykla utvandrarleden. 

Besök Korrös hemsida

 

Långasjö Vandrarhem STF

 

Malmö cykeluthyrning

 

Muff Älmhult

 

Mörrums Kronolaxfiske

 

Sjötorps Cykeluthyrning, Göta kanal

 

Trummenäs Camping

 

Visby cykeluthyrning

 

Visby cykeluthyrning hamnen

 

Västra Stockholms cykeluthyrning

 

Wallby Säteri

 

Ålshults Handelsbod

Ålshults handelbod är belägen i Åsnen längst med tre olika cykelleder och endast 1 km från Riksväg 126 och är därför den perfekta startpunkten för en dagstur på cykel. 

Hämta ut din cykel här och besök Sveriges senaste nationalpark, Åsnen.

Besök Ålshults handelsbods hemsida

 

Öland Byxelkroks hamn

 

Österlens bike rental