Välkommen till Rentbike


Rentbike grundades år 2017 i Växjö och erbjuder cykeluthyrning i Sverige till turister, privatpersoner och företag. Via Rentbike kan man hyra cykel på flertalet platser runt om i landet. Utbudet på cyklar varierar beroende på vilken destination du befinner sig på. Du ser enkelt tillgängliga cyklar genom att välja stad och plats i systemet.
 

Bokningssystem för cykeluthyrning

Vi är även tjänsteleverantör av bokningssytem. Är du idag en cykeluthyrare och vill ha ett bokningssytem så hjälper vi dig gärna. Vi har lösning till både kommuner, cykelbutiker eller dig som vill starta igång en cykeluthyrning. Möjlighet finns även att få tillgång till ett bokningssystem via vår "widget" på din egna hemsida.

 Cykelpool

Förutom cykeluthyrning så erbjuder vi även helthetslösningar gällande cykelpooler eller cykelbibliotek. Detta inkluderar bokningssystem, cyklar och service.
I olika projekt har vi levererat olika typer av kundanpassade hyrsystem eller cykelpooler. Detta gäller både till kommuner och privata hyresföreningar. Läs mer om våra projekt här.
 

Skulle ni vilja veta mer om oss eller kanske vill bli en partner till oss. Tveka inte att höra av dig.

 

Mvh Rentbike