Cykeluthyrning Växjö

Vi hyr ut kvalitetscyklar i centrala Växjö. Välj bland flera olika modeller som elcyklar, mountainbikes, touringcyklar, lastcykel eller vanliga damcyklar. Det finns även möjlighet att hyra tillbehör såsom cykelväskor. All cykeluthyrning måste bokas online.

En trevlig cykeltur är "Växjö runt" som är en fyra mil lång led som tar dig runt staden. Leden är väl uppmärkt och enkelt att följa. Vid hyra av cykel så medföljer även en cykelkarta. Vi kommer gärna med tips på var man kan fika och bada längst leden, men även vilka ställen som anpassar sig bäst för mountainbikecykling. Vi cykelhyra ingår lås.

Hyr här, lämna där

Vill du hyra en cykel hos oss i Växjö och lämna den oss någon av våra andra destinationer så går det bra. Ange i bokningen var du vill lämna din cykel. Vid lämning på annan ort tillkommer en extra avgift.

Våra cyklar

Vi erbjuder cyklar för alla åldrar och behov. Här kommer exempel på cyklar vi erbjuder.

  • Vanliga damcyklar
  • Elcyklar
  • Mountainbikes
  • Barncyklar
  • Lastcyklar/lådcyklar
  • Cykelvagnar/Trailers
  • Barnvagnar för cykel
  • Cykelväskor

Transport av cyklar

Vill ni ha leverans av cyklar till en specifik plats eller kanske hjälp med bagagetranport? 
Vi har möjlighet att transportera upp till 12st cyklar i vårt skåpsläp samt hjälpa er med er packning. Under sommartid erbjuder vi transporter i hela södra Sverige till konkurranskraftiga priser. 
Prata med oss så hittar vi en transportlösning som passar er.

Cykelservice

Vi erbjuder cykelservice och reparationer av din cykel alla dagar i veckan. Via vår mobila cykelservice så finns möjlighet att få cykelservice på önskad plats för 50kr extra inom Växjö. Se vad vi kan göra för dig och din cykel på vår cykelservice sida.

Bagagetransport

Vill ni inte ta med bagaget på cykeln eller behöver ni kanske utkörning av cyklar till något specifik plats? Vi erbjuder väldigt konkurrenskraftiga priser på bagagetransport samt cykeltransport längst de olika lederna i södra Sverige. Vi har även samarbete med flera aktörer när det gäller bagageförvaring.  

Cykla med guide

Är ni ett gäng eller företag som vill hyra cyklar och göra en teamaktivitet? Kanske vill ni testa cykla  mountainbike med guide? Vi kommer gärna med tips och idéer på var man kan cykla och vilka roliga aktiviteter man kan göra kring cykling. Vi har även samarbete med flera boendeanläggningar ifall ni vill vara iväg lite längre.  

Försäljning

Det finns även möjlighet att köpa både nya och begagnade cyklar av oss året om. Cyklarna som finns i sortimentet är alltid till salu. Det är inte helt ovanligt att man vill köpa den cykeln som man hyrt. De cyklar som finns till salu är främst elcyklar, mountainbikes och tradionella damcyklar
 

Öppetider
Måndag - söndag: 09:00 – 19:00
Det är möjligt att hämta och returnera cykeln utanför våra öppettider.

Adress
Hagadalsvägen 21, 352 46 Växjö

Cykelleder
Växjö runt(41km)

Kontakt
Ni kan ringa/chatta/maila oss mellan 10:00 till 18:00 varje dag.

Kontaktinformation
info@rentbike.se
+46 10 15 19 340

Toppbild fotad av: Alexander Hall

Cykeluthyrning i Växjö, cykla Växjö runt.

Foto av: Alexander Hall

Växjö slottsruin, cykla i Växjö.

Foto av: Mats Samuelsson

Cykla i naturen i Växjö.

Foto av: Alexander Hall

Naturcykling i Växjö. Hyra cykel Växjö.

Foto av: Lina Alriksson

Cykelutjhyrning i Växjö.

Foto av: Alexander Hall