Hyr Cykel Växjö

Vi hyr ut kvalitetscyklar i Växjö. Välj bland flera olika modeller och märken.
Det finns även möjlighet att hyra cykelväskor som man sätter på pakethållaren.
En trevlig cykeltur är "Växjö runt" som är en fyra mil lång led som tar dig runt staden. Leden är väl uppmärkt och enkelt att följa. Vid hyra av cykel så medföljer även en cykelkarta. Vi kommer gärna med tips på var man kan fika och bada längst leden, men även vilka ställen som anpassar sig bäst för mountainbike.
Vi cykelhyra ingår alltid cykellås, hjälm och väst.

 

Hyr här, lämna där
Vill du hyra en cykel hos oss i Växjö och lämna den oss någon av våra andra destinationer så går det bra.
Ange i bokningen var du vill lämna din cykel.

 

Våra cyklar
Vi erbjuder cyklar för alla åldrar och behov. Här kommer exempel på cyklar vi erbjuder.

Vanliga damcyklar
Elcyklar
Mountainbikes
Barncyklar
Lastcyklar/lådcyklar
CykelvagnarTrailers
Barnvagnar för cykel
Cykelväskor

 

Transport av cyklar
Vill ni ha leverans av cyklar till en specifik plats eller kanske hjälp med bagagetranport? 
Vi har möjlighet att transportera upp till 15st cyklar i vårt skåpsläp samt hjälpa er med er packning. Under sommartid erbjuder vi transporter i hela södra Sverige till konkurranskraftiga priser. 
Prata med oss så hittar vi en transportlösning som passar er.

 

Cykelservice

Vi erbjuder cykelservice och reparationer av din cykel alla dagar i veckan. Via vår mobila cykelservice så finns möjlighet att få cykelservice på önskad plats för 50kr extra inom Växjö. Se vad vi kan göra för dig och din cykel på vår cykelservice sida.

 

Bagagetransport

Vill ni inte ta med bagaget på cykeln eller behöver ni kanske utkörning av cyklar till något specifik plats? Vi erbjuder väldigt konkurrenskraftiga priser på bagagetransport samt cykeltransport längst de olika lederna i södra Sverige. Vi har även samarbete med flera aktörer när det gäller bagageförvaring.  

 

Event / Cykelguide
Är ni ett gäng eller företag som vill hyra cyklar och göra en teamaktivitet? Vi kommer gärna med tips och idéer på var man kan cykla och vilka roliga aktiviteter man kan göra kring cykling. Vi har även samarbete med flera boendeanläggningar ifall ni vill vara iväg lite längre. För lite inspiriation kika gärna in här. 

Genom samarbete med Växjö MTB (www.vaxjomtb.com) så finns möjligheten att tillsammans med guide lära sig cykla MTB. 

 

Försäljning
Det finns även möjlighet att köpa både nya och begagnade cyklar av oss året om. Cyklarna som finns i sortimentet är alltid till salu. Det är inte helt ovanligt att man vill köpa den cykeln som man hyrt. De cyklar som finns till salu är främst elcyklar, mountainbikes och tradionella damcyklar
 

Leasing
För dig som vill hyra / leasa en cykel (oftast elcykel) en längre period så har vi nu denna möjlighet. Du har inga bindningstider utan kan avsluta din hyresperiod när du vill. I priset ingår även service och en stöldskyddsförsäkring. 

Hyra cykel hanaslöv
För dig som vill hyra mountainbike för att cykla i Hanalöv så erbjuder nu 10% rabatt. Ange rabattkod "Hanaslöv".
Hanaslövs området ligger strax utanför Alvesta och erbjuder fin cykling i form av liftburen downhill och vanliga mountainbike-leder såsom spånenleden. Nytt för 2020 är downhillcyklingen.
 

Kontakt
Mån-Sön, 08:00 - 20:00

Adres:
Hagadalsvägen 10A
352 46 Växjö

Kontaktinformation
info@rentbike.se
+46 73- 55 36 158