Cykeluthyrning Stenungsund / Tjörn / Orust

Välkommen till den idylliska skärgården på västkusten med sin oemotståndliga charm och unika naturlandskap. En pärla i detta vackra område är Stenugnsund och Orust, som lockar besökare från när och fjärran med sina förtrollande omgivningar och natursköna vyer.

 

Stenungsund

Brålandsvägen 29, 444 60 Stora Höga

Visa cyklar
Visa info
Öppettider

Måndag: 11-20

Tisdag: 11-18

Onsdag: 11-18

Torsdag: 9-18

Fredag: 11-16

Lördag: 10-14

Söndag: Stängt

Hotel Strana

sollidshamn 100, 474 94 Hälleviksstrand

Visa cyklar
Visa info
Öppettider

Måndag: 10-18

Tisdag: 10-18

Onsdag: 10-18

Torsdag: 10-18

Fredag: 10-18

Lördag: 10-18

Söndag: 10-18

Stenugnsund är beläget i hjärtat av skärgården på västkusten och erbjuder en upplevelse utöver det vanliga för naturälskare och semesterfirare. Den magnifika stenugnen som ger platsen dess namn är en av huvudattraktionerna och lockar till sig både nyfikna turister och gastronomiälskare.

Omgivningarna runt Stenugnsund och Orust är enastående och erbjuder en mångfald av naturliga skönhet. Den orörda naturen är en fröjd för ögat med sina dramatiska klippor, glittrande vatten och pittoreska små öar som pryder horisonten.

För att upptäcka området kan du enkelt hyra en cykel och ge dig ut på upptäcktsfärd. Stenugnsund ligger nära Tjörn, en av västkustens mest populära öar, där du kan utforska den vackra naturen och besöka charmiga fiskebyar. Cykelturen tar dig genom en mångfald av landskap, från böljande gröna ängar till kustnära klippor och pittoreska små samhällen.

För dem som är intresserade av historia och kultur finns det också möjligheter att utforska närliggande historiska sevärdheter och besöka lokala museer. Ta en promenad i de charmiga fiskebyarna på Tjörn och upplev den autentiska västkuststämningen.

Oavsett om du söker äventyr, avkoppling eller en möjlighet att uppleva den unika skönheten i skärgården på västkusten, är Stenugnsund och dess närhet till Tjörn en plats som kommer att lämna dig med minnen för livet. Kom och upplev allt detta underbara område har att erbjuda och låt dig förtrollas av skärgårdens magi.