Cykeluthyrning Västervik

Hyr cyklar i Västervik, Smålands egen skärgårdsstad vid ostkusten. Västervik utsågs till Sveriges sommarstad 2020 och bjuder på en mängd fina cykelmöjligheter. Vad sägs om att cykla längs Kustlinjen, i skärgården eller på mountainbike-stigar?

Mountainbike-cykling 

För dig som vill hyra mountainbike i Västervik finns flera trails att välja på. Friluftsområdet Karstorp har pumptrack för att träna tekniken och två slingor: en på 5 km och en på 13 km där du kan välja svårighetsgrad genom att ta olika vägar. Härlig mountainbike-cykling blir det också runt sjön Maren.

Familjeturer på cykel i Västervik

Cyklar ni med familjen finns gott om ställen för picknick, fika och bad. Runt Västervik finns cykelrundor och utflyktsmål som passar alla!

Gränsö

På halvön och naturreserveratet Gränsö finns bland annat Gränsö slott och badställen som Skanvik, Sandvik och Bondbacken.

Naturreservatet Segersgärde

Går att nå via landsväg från Västervik, cirka 14 km från centrum. 

Sjöstaden Gertrudsvik

Mellan Västervik och Gertrudsvik, längs med Gamlebyviken, har ni fin utsikt med cykelväg precis bredvid vattnet. Cyklar ni förbi Gertrudsvik kommer ni till sjön Maren som går att cykla runt på en grusväg. 

Cykla på Kustlinjen från Västervik

Den fantastiska cykelledern Kustlinjen har sin början (eller slut) i Västervik. Från staden löper den 565 km långa vägen norrut, ända till Öregrund norr om Stockholm. Naturligtvis går det att anpassa äventyret och cykla så långt som ni vill. Från Västervik cyklar man genom Piperskärr, mot Gamleby och sedan rakt österut mot Loftahammar. Därifrån går det att cykla antingen ut mot fiskehamnen Flatvarp vid Östersjön, med fina badklippor och havsutsikt, eller vidare norrut.

Hyr cyklar i Västervik på RentBike.se 

Vi gör cykeluthyrningen enkel för dig - boka era cyklar smidigt idag på RentBike.se och upptäck Västervik och Sveriges härliga ostkust. Välj mellan mountainbikes, dam-, herr- och barncyklar, och mer.

Hyra cykel Västervik
Bokning av cykelhyra sker online minst 1dag innan påbörjad uthyrning.

Öppetider
Måndag - Fre: 10:00 – 18:00
Lördagar och söndagar: Stängt

Det är möjligt lämna tillbaka cykeln utanför våra öppettider, ange detta i ordermeddelandet innan du skickar in din bokning.

Adress
Södra Varvsgatan 36, 593 31 Västervik

Cykelleder
Cykelkarta Västervik
Mountainbikekarta Karstorp
Kustlinjen(565 km)

Kontakt
Ni kan ringa/chatta/maila oss mellan 10:00 till 18:00 varje dag.

Kontaktinformation
info@rentbike.se
+46 10 15 19 340

Cykeluthyrning i centrala Västervik

Hyr en cykel och upptäck Västerviks skärgård.

Upptäck Västervik på cykel.

Cykla i Västervik, hyr en cykel.

Västervik cykeluthyrning i Småland.