Cykeluthyrning i Norrköping

Norrköping är Sveriges elfte största stad och här finns många fina cykelmöjligheter. Stadens storlek och cykelvägar gör att den utmärkt att utforska på hyrcyklar. Samtidigt finns gott om möjligheter att cykla längre utflykter i naturen runt omkring Norrköping. Vi erbjuder cykeluthyrning i Norrköping, staden med aktiviteter och cykelrundor som passar hela familjen.

Cykla i Norrköping

När ni hyr cyklar i Norrköping finns möjlighet till både stadsliv och naturupplevelser. Staden kännetecknas av Motala ström som flyter genom centrum, gamla byggnader, spårvagnar och ett stort utbud av aktiviteter, mat och shopping. Inne i staden finns bland annat guidade vandringar av Carl Johans Park, den kända kaktusplanteringen och det anrika kvarteret Knäppingsborg.

Norrköping – med närhet till havet och Östgötaskärgården

Havet är ett självklart utflyktsmål för många som hyr cyklar i Norrköping. Från centrum är det nära till skärgården, där du kan sola, bada, promenera, titta i butiker och äta på restaurang. Dessutom går det att paddla kajak och åka med Skärgårdslinjen. Båten går bland annat från Arkösund, ett härligt samhälle vid havet där det finns minigolf, marknadsbodar, vandringsled, utsiktsplats och kajakuthyrning.

Kolmården – cykling, djurpark och djupa skogar

Området Kolmården nära Norrköping har Sveriges största djurpark. Området är också ett stort naturområde, med många mil av vandringsleder. Östgötaleden går bland annat genom Kolmården, och här finns sträckor i varierande utmaning. Kolmården ger också möjlighet till cykling, till exempel Kolmårdsturen och Nunnebanan.

Cykeluthyrning för Göta Kanal i Norrköping

Vid Mem strax utanför Norrköping börjar Göta Kanal, en av Sveriges mest kända upplevelser. Därifrån går den hela vägen till Sjötorp, bredvid Vänern, med totalt 58 slussar och 190 kilometers sträcka. Det går utmärkt att cykla längs Göta Kanal, och längs vattnet finns flera övernattningsställen, kaféer och restauranger.

Cykla längs Kustlinjen

Från Norrköping kan du cykla Kustlinjen, en cykelsträcka på totalt hela 56 mil. Cykla så långt eller kort du vill genom att följa de röda skyltarna, en karta är bra som komplement. Genom Kustlinjen kan du cykla ut till skärgården på flera platser, till exempel till Tyrislöt och Arkösund.

Hyra cykel i Norrköping

Boka era hyrcyklar på rentbike.se för smidig upphämtning i Norrköping. Trygg och enkel cykeluthyrning över hela södra Sverige.

Hyra cykel Norrköping
Bokning av cykelhyra sker online. 

Cykelleder
Kustlinjen(565 km)

Kontakt
Ni kan ringa/chatta/maila oss mellan 08:00 till 20:00 varje dag.

Kontaktinformation
info@rentbike.se
+46 73- 55 36 158

Hyra cykel i Norrköping centrum.

Cykla till Kolmården.

Upptäck Norrköping på cykel.

Cykeluthyrning i Norrköping.

Norrköping cykeluthyrning i centrum.