Cykeluthyrning Kungälv

Vill du hyra cykel i Kungälv? Här kommer du nära naturen, havet och många upplevelser när du ger dig ut på utflykt med cykel. Boka hyrcyklarna enkelt via nätet och hämta upp på det datum som du valt. 

Cykeluthyrning Kungälv - upplev havet och naturen

Med Göta älv och blandad natur med skogar, fält och havet nära så blir cyklingen i Kungälv en minnesvärd upplevelse. Ta en fika på en gårdsbutik, cykla ut till kusten och passa på att bada i havet eller ha en picknick intill vattnet. Runt Kungälv finns både grusvägar och asfaltsvägar, med cykelrundor som passar allt från äventyrslystna cyklister till barnfamiljer som vill ta det lugnare på semestern. 

En stad full av historia

Kungälv är beläget norr om Göteborg, i Bohuslän, och har en rik historia. Staden kännetecknas av Bohus fästning som började att byggas redan på 1300-talet. De fina gamla trähusen på Västra gatan andas historia, liksom Gamla torget där du hittar en av Sveriges mest välbevarade barockkyrkor. 

Att göra i Kungälv

I Kungälv kan du njuta av både charmigt stadsliv och härlig natur. Inne i staden finns shopping, kaféer och restauranger, och strax utanför ligger flera naturreservat. Cykla till Bohus fästning och fortsätt sedan norrut längs Göta älv för att komma till naturreservaten Fontin och Marieberg. Det går också cykelväg hela vägen till Göteborg från Kungälv! 

Cykla på Bohuskusten och Marstrand

Bohuskusten bjuder på fina vägar och vyer. Cykla västerut från Kungälv för att komma till Marstrand. Där kan du besöka kända Carlstens fästning och få fantastisk utsikt över hela ön. 

Hyr din cykel i Kungälv - boka online idag

Cykeluthyrning på nätet är smidigt, tryggt och flexibelt. Boka era cyklar idag för en härlig utflykt i Kungälv.

Hyra cykel Kungälv
Bokning av cykelhyra sker online. 

Öppetider
Måndag - söndag: 09:00 – 20:00
Ring oss mellan 08:00 till 20:00 varje dag.

Det är möjligt att hämta och returnera cykeln utanför våra öppettider, ange detta i ordermeddelandet innan du skickar in din bokning.

Adress
Västra Gatan 73, 442 31 Kungälv

Kontakt
Ni kan ringa/chatta/maila oss mellan 08:00 till 20:00 varje dag.

Kontaktinformation
info@rentbike.se
+46 73- 55 36 158

Toppbild fotad av: Jonas Ingman/ Westsweden.com