Cykeluthyrning i Falkenberg

Hyr en cykel i Falkenberg, vid den halländska kusten, och få en upplevelse du sent kommer att glömma. Utforska den fantastiska Kattegattleden, där du kan cykla längs havet och se naturen när den är som vackrast. Eller varför inte cykla Ätradalsleden, eller till Åkulla bokskogar? Du väljer själv cykeläventyret. 

Falkenberg Skrea strand

Klittervägen 19, 311 42 Falkenberg

Visa cyklar
Visa info
Öppettider

Måndag: 10-19

Tisdag: 10-19

Onsdag: 10-19

Torsdag: 10-19

Fredag: 10-19

Lördag: 10-19

Söndag: 10-19

Falkenberg Rosendal

Rosendalsvägen 16, 311 98 Glommen

Visa cyklar
Visa info
Öppettider

Måndag: 10-19

Tisdag: 10-19

Onsdag: 10-19

Torsdag: 10-19

Fredag: 10-19

Lördag: 10-19

Söndag: 10-19

Falkenberg - en pärla vid havet

Falkenberg är beläget vid ån Ätran och intill havet i Halland. Tätorten är ett sommarparadis med ett charmigt centrum, vidsträckta badstränder och gott om naturområden att utforska. Cykelturen går utmärkt att kombinera med till exempel bad, fiske, paddling i Ätran, restaurangbesök och gårdsbutikshandel. För den äventyrlige finns bland annat Stand up paddleboarding (SUP) och kitesurfing.

Shopping - från Ullared till mysiga butiker

Från Falkenberg är det cirka 3 mil till rikskända varuhuset Ullared där det går att köpa det mesta mellan himmel och jord. I Ullared finns möjlighet till övernattning, badsjö och andra aktiviteter. Föredrar ni shopping i mindre skala finns en mängd butiker i charmiga Falkenberg centurm. Parkera cyklarna och vandra längs kullerstensgator och över Tullbron, en bro från 1700-talet som är en av Falkenbergs mest kända landmärken. I Gamla Stan finns besöksmål som Rian designmuseum, och i Falkenberg centrum finns också såklart gott om kaféer, restauranger och pubar.

Hyr cyklar och cykla på Kattegattleden i Falkenberg

Visste du att Kattegattleden går genom Falkenberg och utnämndes till Årets cykelled i Europa 2018? Passa på att hyra er cyklar i Falkenberg och njut av den långa sträckan som sträcker sig ända från Göteborg till Helsingborg. Kattegattleden är uppdelad i 8 sträckor. Här finns alla möjligheter att få ett minnesvärt cykeläventyr längs den halländska kusten, med flera ställen som erbjuder övernattning, mat och service längs vägen. Mellan Falkenberg och Halmstad på cykel längs Kattegattleden är det 57 kilometer, och från Falkenberg till Varberg 39 kilometer. 

Läs mer här.

Cykla på Ätradalsleden

Ätradalsleden blir till en del av Kattegattleden söder om Falkenberg. Norrut går den till Falköping. Cyklingen längs leden bjuder på härlig natur, sevärdheter, spaanläggningar, fika och mat, och boenden på landet såväl som centralt i form av campingar, hotell, och bed and breakfasts. På Falkenbergs Turistinformation finns kartor och broschyrer över cykellederna. Kartorna och informationen går också att ladda ner till mobilen. Läs mer här.

Cykeluthyrning i Falkenberg

Boka era hyrcyklar redan idag för en härlig cykelsemester i Falkenberg och Halland - trygg och smidig cykeluthyrning via rentbike.se. 

Hyra cykel i Falkenberg.

Cykeluthyrning i Falkenberg.

Upptäck Falkenberg på cykel.

Cykla Kattegattleden, hyr cykel i Falkenberg.

Hyra cykel i Falkenberg.