Bokningssystem för uthyrare

Genom vår boknings-widget kan vi erbjuda dig som företag eller privatperson ett bokningssystem på din egna hemsida. Genom att slå in en "kodsnutt" på din hemsida så får du ett tillgång till vårt bokningssystem. Oavsett om du är cykeluthyrare, hotell/campingplats som vill hyra ut produkter eller en fastighetsägare som vill starta en cykelpool så har ett bokningssystem . Vilka produkter /aktiviteter du vill hyra ut bestämmer du själv. 


Design 

Vi hjälper er att anpassa bokningssystemet till er grafiska profil så det smälter in på er hemsida. Behöver ni stöttning att komma igång med att lägga upp produkter, utbildning i systemet eller något annat så finns vi här för er. Vi anpassar designen och funktioner i bokningssystemet så det passar din verksamhet och hemsida.

 

 

Betala med kort

Vi använder hos av betalningslösningen Stripe som är ett av de mest välkäna betalningslösningarna i världen. Stripe fungerar i flera länder i Europa och USA.

Inga bindningstider

Vårt mål är att du ska vara nöjd och vi hoppas på långsiktigt samarbete. Därför har vi valt att jobba utan bindningstider.

Egen hemsida med bokningssystem

Många hyresföreningar eller fastighetsbolag tittar idag på bokningssystem för detta ändamål. Är ni ett intresserade av att bygga en cykelpool eller ett cykelbibliotek så rekommenderar vi er att besöka vår sida om cykelpooler för mer information. Ni finner den här.

Smålänska priser

Vi erbjuder er ett komplett bokningssystem inklusive utbildning och fri support för 

199kr/mån (ex moms) + 4% i transaktionsavgift. 

 

Är du intresserad av en visning? Kontakta oss!

 

 

 

 

Johan Sundh

info@rentbike.se
073-5536158

 

Genom stöd från Leader Linne så har vi möjliggjort denna lösning...