Upptäck omgivningarna utanför Eriksberg på cykel

Är du på jakt efter en unik och spännande upplevelse i närheten av Sveriges mest imponerande naturreservat? Då är cykeluthyrning vid Eriksberg Hotel & Nature Reserve det perfekta valet för dig. Beläget i Blekinge, erbjuder Eriksberg mycket vackra omgivningar som du kan upptäcka på två hjul i detta fascinerande landskap.

 

Varför cykla utanför Eriksberg Hotel & Nature Reserve?

Det finns många fina besöksmål utanför viltparken. Kom in och prata med oss i entrébyggnaden Outdoor Eriksberg så kan vi visa dig fina platser att besöka med cykel. Cyklingen kombinerar fysisk aktivitet med naturupplevelse på ett sätt som är både roligt och lärorikt.

 

Cykeluthyrning Eriksberg

Att hyra en cykel på Eriksberg gör ditt besök enklare och mer njutbart. Du behöver inte oroa dig för transport eller underhåll av din egen cykel. Allt du behöver göra är att dyka upp, välja en cykel som passar dig, och börja utforska. Cyklarna är av hög kvalitet och anpassade för både vuxna och barn, vilket gör detta till en perfekt aktivitet för hela familjen.

 

Vad kan man förvänta sig av cykeluthyrningen?

Cykeluthyrningen vid Eriksberg är utformad för att vara så enkel och tillgänglig som möjligt. De erbjuder olika typer av cyklar för att passa olika åldrar och färdigheter. Hyrpriserna är rimliga och inkluderar all nödvändig utrustning, som hjälmar och lås. Dessutom kan personalen erbjuda kartor och råd om de bästa rutterna för en oförglömlig cykeltur.

 

Boka din cykel i förväg

Särskilt under högsäsongen rekommenderar vi att du bokar din cykel i förväg för att garantera tillgänglighet. Du ser tillgängliga och priser direkt online. Att förboka din cykel säkerställer att du inte missar denna unika chans att utforska omgivningarna runt Eriksberg. 

 

Att cykla i Blekinge är inte bara en aktivitet; det är en fulländad naturupplevelse. Med bekväm cykeluthyrning tillgänglig är det lättare än någonsin att utforska detta fantastiska område och skapa minnen som varar livet ut. 

 

 

Hyra cykel Eriksberg
Bokning av cykelhyra sker online. 

Öppettider
Måndag - Söndag: 10-16:30

Det är möjligt att returnera cykeln utanför våra öppettider, ange detta i ordermeddelandet innan du skickar in din bokning

Adress
Guöviksvägen 353, 374 96 Trensum

Kontakt
Ni kan kontakta oss mellan 09:00 till 18:00 varje dag.

Kontaktinformation
info@rentbike.se
+46 10 15 19 340