Välkommen till RentBike.se

Som namnet antyder så startade vi med cykeluthyrning samt guidadeturer under åren 2016/2017. Vi insåg ganska snabbt att det fanns en markand för mer inom cykling. Idag är våra fokusområden cykeluthyrning, försäljning, guidade turer och cykelservice. 

Vi vill inte vara en tradionell cykelbutik eller cykelreparatör även om vi utför detta i stor utsträckning. Vi kan ödmjukt säga att vi inte är bäst på något men att vi jobbar med de bästa personerna. Vår äffärside är genom samarbete med olika aktörer/personer etc erbjuda våra tjänser på olika platser. Det kan vara ett bokningssystem för cykeluthyrning för en campingplats likväl som utkörning av cyklar till turister som att erbjuda en cykelpool till ett hotell. 

Vi använder oss av olika varumärken på cyklar beroende på om det är mountainbike, elcyklar eller vanliga cykel.

Genom samarbete med HEAD BIKE och Växjö MTB så kan vi erbjuda cykelförsäljning av högkvalitativa cyklar till bra priser. Cyklarna kommer direkt från fabriken och sätts ihop av oss. Vi säljer både begagnade samt nya cyklar. 

 

Cykeluthyrning

Vi erbjuder uthyrning av cyklar på flera platser i södra Sverige och fler kommer inom kort. Vi har vanliga traditionella damcyklar, elcyklar, MTBs mm

Vill ni har utkörning eller hämtning av cyklar så löser vi även detta.

Vår vision är att det ska vara enkelt och flexibelt att hyra cykel!

Sverige är känd för sin fantastiska natur och oftast är det just i naturen som man vill cykla. Därför vill vi finnas på platser som har närhet till natur, kultur och cykelleder.


Event

Är ni ett gäng eller företag som vill hyra cykel och göra en teamaktivitet?  

Vi samarbetar med boendeanläggningar och kommer gärna med tips och idéer på var man kan cykla och göra.

Kontakta oss gärna så kan vi hjälper er men förslag på upplägg.

 

Lär dig cykla MTB

Genom samarbete med Växjö MTB (www.vaxjomtb.com) så finns möjligheten att tillsammans med guide lära sig cykla MTB. Gäller både privatperson eller företag.

 

Några platser där vi erbjuder cykeluthyrning

Växjö MTB

Erbjuder MTB-kurser tillsammans med instruktör och har även försäljning av mountainbike cyklar.

Besök Växjö MTB's hemsida

Getnö Gård

Getnö Gård är ett privat naturvårdsområde på 15 km², med en egen Ö-grupp beläget mitt i vackra sjön Åsnen. Här kan du hyra din cykel från RentBike.se och uppleva den närliggande naturen. Getnö Gård är omgivet av fågelskyddsområden, naturreservat och en kommande nationalpark; Åsnens västra Ö-värld. Ett verkligt naturparadis för den som vill uppleva vildmarken, ett eldorado för sportfiskare, kanotister, fågelskådare och naturälskare.

Besök Getnö gårds hemsida

Korrö

Korrö hantverksby ligger vackert beläget utmed Ronnebyån i Småland, Tingsryds kommun. Många är de besökare som varje år tar sig hit för att njuta av god mat i fantastisk miljö. Här finns hotell, vandrarhem, konferenslokaler, café och en mycket uppskattad restaurang alldeles intill Ronnebyåns porlande vatten. På Korrö kan du hyra din cykel och det finns det mycket att se och uppleva.

Besök Korrös hemsida

Ålshults handelsbod

Ålshults handelbod är belägen i Åsnen längst med tre olika cykelleder och endast 1 km från Riksväg 126 och är därför den perfekta startpunkten för en dagstur på cykel. Hyr din cykel från Rentbike.se på plats och ge dig ut på upptäcksfärd i Åsnen.

Besök Ålshults handelsbods hemsida

Blidingsholms gård

I en unik historisk och kulturell miljö med anor från 1300-talet. Sjön Åsnen och dess natur är så speciell att hela området är på väg att bli Sveriges nyaste nationalpark. Blidingsholms Gård är en modern hotell- & konferensanläggning, men med den genuina atmosfären från förr. Vi hjälper dig ordna konferenser och aktiviteter för lite större grupper. Blidingsholms går där en perfekt startspunkt för att hyra cyklar till Sydostleden och Åsnens nationalpark. 

Besök Blidingsholms gårds hemsida

Evedals camping

Växjö Swecamp Evedal - är en anläggning i hjärtat av Småland med endast 6 km från centrum. Vi har boende i form av camping, ställplatser och stugor. Hyr dina cyklar här och ta en runda på cykelleden Växjö Runt.

Besök Evedals campings hemsida

Asa herrgård

Vid  Asasjön utanför Lammhult ligger Asa Herrgård, där man i århundranden njutit av naturen. Med anor från 1700-talet är vi idag en vacker blandning av klassisk herrgård. Upplev tystnaden och hyr din cykel på Asa Herrgård för att avnjuta den omrkingliggande naturen.

Besök Asa Herrgårds hemsida

Ryttmästaregården

Ett mysigt café och restaurang vid Kronobergs Slottsruin i Växjö. Ett perfekt stopp när du cyklar Växjö runt.

Besök Ryttmästaregårdens hemsida